Werken vanuit één van onze 350 Accent-kantoren

Als we vragen aan onze collega’s waarom zij ooit voor Accent kozen, dan geven ze vaak hetzelfde antwoord. Omdat je er zonder diploma of ervaring de kans krijgt om je talenten te ontwikkelen. Omdat collega’s er vaak vrienden worden. Omdat hard werk op vele manieren wordt beloond. Of omdat we nét dat tikkeltje anders zijn dan de andere grote spelers in de hr-sector.  

Wat jouw reden dan ook mag zijn, bij ons zit je goed als je het belangrijk vindt dat iedereen op de arbeidsmarkt de kans krijgt om z’n talenten te ontdekken en te benutten. Dat iedereen een job verdient die werkplezier brengt. Sluiten onze droom en onze waarden aan bij die van jou? Dan kijken wij er al naar uit om jou te ontmoeten. Hieronder vind je de jobs waarvoor wij altijd mensen zoeken.  

Waarom is werken bij Accent echt iets voor jou?

Reden 1: altijd dicht bij huis

Op zoek naar een uitdagende job dicht bij huis? Dan zit je bij ons wel goed, want wij zoeken mensen over het hele land. Van Veurne tot Maaseik of Libramont: we hebben meer dan 350 kantoren in België, dus vast ook wel eentje bij jou in de buurt.

Reden 2: impact op duizenden mensen

Iedere dag zorg jij ervoor dat mensen jobs vinden waarvoor ze met plezier hun bed uit komen. Jobs die ervoor zorgen dat ze persoonlijk kunnen groeien. Jobs waar ze gelukkig van worden. En dat niet alleen. Het is ook jouw verdienste dat bedrijven uit de buurt verder kunnen ontwikkelen. Als je bij Accent werkt, zorg je ervoor dat het leven van duizenden mensen verandert. Da’s toch wel straf?

Reden 3: bij ons kan je 100% jezelf zijn

Bij Accent kan en mag je helemaal jezelf zijn. Dat vinden we belangrijk. Of je nu ingetogen of net heel luidruchtig bent. Wij hanteren het principe van inclusieve neutraliteit. Het is onze allerhoogste prioriteit om een werkplek te creëren waar elke collega zich veilig en thuis voelt.

Recruiter

Werk maken van elk talent op de Belgische arbeidsmarkt, da’s wat jou drijft. Jij ontvangt potentiële kandidaten met de glimlach op kantoor en maakt er je persoonlijke missie van om hen zo snel mogelijk aan een job te helpen waar ze zich goed bij voelen. 

Account manager

Als account manager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij bouwt duurzame partnerships uit, reikt klanten innovatieve oplossingen aan om hen te helpen groeien en ondersteunt hen met hr-advies en expertise. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van je kantoor.  

Waarom is werken bij Accent misschien niets voor jou?

We zijn een commerciële organisatie en zullen dat altijd blijven. Als jij het moeilijk vindt om met targets te werken, dan is een job als recruiter of account manager waarschijnlijk niets voor jou.

Samenwerken met andere teams en persoonlijkheden is bij ons dagelijkse kost. Werk jij liever projectmatig en op je eentje? Ook dan denken we dat er andere jobs zijn die beter bij jou passen.

Kandidaten en bedrijven benaderen met een open-minded vizier is bij ons een evidentie. Wij omarmen elk talent en hebben respect voor iedereens mening en voorkeuren, maar dat betekent niet dat alles zomaar kan. Be a friend, go pro & stay gutsy: daar engageer je je voor. Daarop sluiten we geen compromissen.