Werken vanuit één van onze 350 Accent-kantoren

Niet meteen iets gevonden, maar toch zoveel goesting om bij Accent te komen werken? Stay Gutsy! Aarzel niet om met ons in contact te komen of bekijk de jobs waar wij altijd naar op zoek zijn.

Sales Consultant

Een sales consultant heeft een 360° functie die de verschillende sales aspecten van een recruiter en een account manager combineert. 

Lees meer

Recruiter

Werk maken van elk talent op de Belgische arbeidsmarkt, da’s wat jou drijft. Het is jouw persoonlijke missie om ieder van hen zo snel mogelijk aan een job te helpen waar ze zich goed bij voelen. 

Lees meer

Account Manager

Als account manager ben je het eerste aanspreekpunt voor werkgevers, maar ook verantwoordelijk voor een team dat je aanstuurt op kantoor. 

Lees meer

Niet meteen iets gevonden? Dit zijn de jobs waarvoor wij altijd mensen zoeken.

Niet meteen iets gevonden?

Recruiter

Werk maken van elk talent op de Belgische arbeidsmarkt, da’s wat jou drijft. Jij ontvangt potentiële kandidaten met de glimlach op kantoor en maakt er je persoonlijke missie van om hen zo snel mogelijk aan een job te helpen waar ze zich goed bij voelen. 

Account manager

Als account manager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij bouwt duurzame partnerships uit, reikt klanten innovatieve oplossingen aan om hen te helpen groeien en ondersteunt hen met hr-advies en expertise. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van je kantoor.  

Recruiter
Jobs waar we altijd mensen zoeken
Account manager
Waarom is werken bij Accent<br />
echt iets voor jou?

Waarom is werken bij Accent
echt iets voor jou?