Onze cultuur

Onze cultuur

Accent is een talent placement bedrijf dat deel uitmaakt van House of HR. Bij ons maken meer dan 1200 collega’s dagelijks werk van het talent op de Belgische arbeidsmarkt. Elk van hen draagt zo een steentje bij aan de groei van duizenden ondernemingen. Welke functie je vervult of tot welk team je behoort maakt daarbij niet uit. Zoveel mogelijk mensen een job vol werkplezier bezorgen is een doel dat we met z’n allen nastreven.

Onze droom

We will embrace every talent
and spark joy in their lives.

Kort samengevat: we willen élk talent, in welke vorm, maat of kleur dan ook, op de juiste plaats krijgen en zo maximaal werkplezier voor hen bekomen. Want mensen die gelukkig zijn in hun job, blijven langer bij dezelfde werkgever, presteren beter én zijn belangrijk voor de groei van elk bedrijf. Win-win-win!

Onze droom

Onze waarden

Naast onze droom, hebben we ook drie belangrijke waarden die onze medewerkers zo sterk met elkaar verbinden. Onze waarden helpen ons om trouw te blijven aan wie we zijn.

BE A FRIEND – STAY GUTSY – GO PRO – BE A FRIEND – STAY GUTSY – GO PRO –

BE A FRIEND – STAY GUTSY – GO PRO – BE A FRIEND – STAY GUTSY – GO PRO –

Werken vanuit
een Accent-kantoor

Wil jij mensen matchen aan de best passende vacatures en op die manier werkplezier brengen bij duizenden mensen? Dan is een job als recruiter of account manager bij Accent jou waarschijnlijk op het lijf geschreven.

Werken vanuit
ons hoofdkantoor

Accent doen groeien door ons lokale kantorennetwerk zo goed mogelijk te ondersteunen, dat is wat we doen vanuit ons hoofdkantoor. Op ons Accent Support Center in Roeselare werken verschillende teams met elkaar samen.