Misschien moeten we ons eerst even voorstellen

Accent is een talent placement bedrijf dat deel uitmaakt van House of HR. Bij ons maken meer dan 1200 collega’s dagelijks werk van het talent op de Belgische arbeidsmarkt. Elk van hen draagt zo een steentje bij aan de groei van duizenden ondernemingen. Welke functie je vervult of tot welk team je behoort maakt daarbij niet uit. Zoveel mogelijk mensen een job vol werkplezier bezorgen is een doel dat we met z’n allen nastreven.

Onze droom: We will embrace every talent and spark joy in their lives.

Kort samengevat: we willen élk talent, in welke vorm, maat of kleur dan ook, op de juiste plaats krijgen en zo maximaal werkplezier voor hen bekomen. Want mensen die gelukkig zijn in hun job, blijven langer bij dezelfde werkgever, presteren beter én zijn belangrijk voor de groei van elk bedrijf. Win-win-win!

CV is passe

Onze waarden: be a friend, stay gutsy en go pro

Naast onze droom, hebben we ook drie belangrijke waarden die onze medewerkers zo sterk met elkaar verbinden. Onze waarden helpen ons om trouw te blijven aan wie we zijn.  

Be a friend

Be a friend

Wij willen voor al onze medewerkers een sfeerrijke omgeving vol werkplezier creëren, waar iedereen helemaal zichzelf kan zijn. We zijn ervan overtuigd dat je pas het beste uit jezelf kan halen, als je je zelf goed voelt. We willen een werkplek zijn waar aandacht is voor ieders fysieke en mentale gezondheid.

Stay gutsy

Stay gutsy

Lef hebben maakt al sinds onze beginjaren deel uit van ons DNA. We willen dat al onze medewerkers enthousiast zijn om te ondernemen. Om risico’s te nemen. Om nieuwe dingen uit te proberen. We hebben liever dat je durft en fouten maakt en er iets uit leert, dan dat je altijd op veilig speelt. Bij Accent durven we nieuwe paden te bewandelen, als echte pioniers. We zijn altijd vernieuwers geweest in de sector en dat willen we absoluut blijven. Met #staygutsy willen we in elke medewerker de ondernemer wakker maken.

Go pro

Go pro

Onze derde waarde houdt in dat we onze medewerkers helpen om hun volledige potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Dat doen we door de vele opleidingen van onze Accent Business School, maar ook door van elkaar te leren, door elkaar te coachen, door steeds naar beter te streven, door elkaar te helpen en ervaringen uit te wisselen. Wij leren minstens evenveel van jou als jij van ons.

Diversiteit en inclusie

Bij Accent vinden we diversiteit en inclusie belangrijk. Wij geloven dat mensen veel meer zijn dan hun cv. Mensen hebben verhalen, een verleden, verlangens, doelen, dromen. Iedereen heeft talent. Het is één van de bouwstenen van ons bedrijf. We maken er dan ook geen geheim van dat we de meest inclusieve werkgever van België willen worden. We zijn ervan overtuigd dat wie zich goed voelt op het werk, beter werk levert. Alleen door elk talent te omarmen, kunnen we als bedrijf groeien.

Werken vanuit
een Accent-kantoor

Wil jij mensen matchen aan de best passende vacatures en op die manier werkplezier brengen bij duizenden mensen? Dan is een job als recruiter of account manager bij Accent jou waarschijnlijk op het lijf geschreven.

Werken vanuit
ons hoofdkantoor

Accent doen groeien door ons lokale kantorennetwerk zo goed mogelijk te ondersteunen, dat is wat we doen vanuit ons hoofdkantoor. Op ons Accent Support Center in Roeselare werken verschillende teams intensief met elkaar samen.