Large Accounts: Business Partner

West-vlaanderen
Roeselare
2000
3000
Vast contract
Hospitalisatieverzekering
32 vakantiedagen

Wat doet een Business Partner bij Accent?

Binnen Accent hebben we een business unit die zich uitsluitend focust op grote bedrijven: Large Accounts. Deze teams werken nauw samen met de collega’s uit regionale kantoren om hun vacatures in te vullen. Als business partner voor Large Accounts ben je samen met je team het gezicht van de bedrijven die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Voor deze functie werk je op verschillende locaties: vanuit de Large Accounts kantoren in Sint-Denijs-Westrem, vanuit de regionale Accent-kantoren en bij de klant zelf.

Hoe ziet de job eruit?

 • Een eerste belangrijke aspect van de job is people management. Je coacht een team van een 5-tal mensen. Je inspireert hen om net als jij elke dag het beste van zichzelf te geven. Dat doe je door persoonlijke coaching, open en eerlijke feedback en on-the-job opleiding. Jouw drive en enthousiasme zorgt voor een gemoedelijke sfeer op kantoor, waardoor zelfs nieuwe collega’s zich meteen thuis voelen op het werk.
 • Uiteraard is ook sales een belangrijk onderdeel van deel van je takenpakket. Je bent de eindverantwoordelijke voor alle rekruteringen binnen 10 à 20 bedrijven. Je bent het eerste aanspreekpunt van je klanten en gaat proactief met hen op zoek naar de juiste rekruteringsstrategie op maat van het bedrijf en de sector. Daarnaast zorg je ervoor dat je Large Accounts klanten top of mind zijn bij de regionale kantoren. Dat doe je door de fijne samenwerkingen met je regionale collega’s verder uit te bouwen en te onderhouden.
 • Dashboards analyseren, resultaten monitoren en op basis daarvan acties bijsturen. Ook dat is voor jou een evidentie. Op basis van die rapportages bepaal je voor elke klant een duidelijke strategie die je geregeld bijstuurt waar nodig.

Wie ben jij?

 • Communicatief, empathisch en enthousiast. Je weet als geen ander hoe je een positieve werksfeer kan creëren binnen een team dat bestaat uit verschillende persoonlijkheden. Een eerste ervaring in een leidinggevende functie is een plus.
 • Ambitieus, resultaatgericht en gepassioneerd door sales. Een HR-beleid op maat van je klant en de sector uitstippelen is wat jij het liefste doet. Je tilt je resultaten graag naar een hoger niveau en met een stevige target voor ogen presteer je nog beter.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast fantastische collega’s, veel ruimte om te groeien en een gevarieerd takenpakket, bieden wij jou:

 • Een marktconform salaris, met een brutoloon tussen 2600 en 3600 euro, aangevuld met een netto onkostenvergoeding van 150 euro per maand en een variabele verloning die afhankelijk is van prestaties.
 • Een wagen met tankkaart, maaltijdcheques van 8 euro per dag, ecocheques, een smartphonebudget, een laptop of tablet…
 • Zodra je 1 jaar bij ons werkt, komt er nog een hospitalisatieverzekering bovenop.
 • Een flexibel verloningsplan, waarbij je een deel van je loon kan inzetten voor de nettovoordelen die jou het interessantst lijken. Denk maar aan een fietsleasing, extra verlofdagen, een (upgrade van) je wagen, enz.
 • Wij zijn grote voorstander van levenslang bijleren. We hebben dan ook een volledig opleidingstraject voor jou uitgestippeld bij onze Accent Business School. Wil je extra opleidingen volgen bij externe partners? Be our guest!
 • We werken in een 40-urige werkweek, wat de teller op 32 vakantiedagen brengt (20 verlofdagen + 12 ADV-dagen).
 • En dan natuurlijk nog een pak andere voordelen die moeilijk onder één categorie terug te brengen zijn: een Sinterklaas-cadeau voor de kinderen, elke week vers fruit op kantoor, een “We Care” programma dat focust op jouw mentale en fysieke welzijn, onvergetelijke teambuildings en events en nog veel meer…