Werken op ons hoofdkantoor

Niet meteen iets gevonden, maar toch zoveel goesting om bij Accent te komen werken? Stay Gutsy! Aarzel niet om met ons in contact te komen of bekijk de jobs waar wij altijd naar op zoek zijn.

Marketing Officer (focus digital marketing)

Als Marketing officer ben je het aanspreekpunt binnen International Recruitment voor instroom- en klantencampagnes, je verzamelt relevante content om de niche International Recruitment nog meer als marktleider en thought leader extern uit te dragen, je draagt bij aan...

Lees meer

Business Controller

Op ons Support Center in het pittoreske Roeselare gaan we op zoek naar een Business Controller om ons finance-team te versterken. Lees hier de volledige vacature.

Lees meer

Finance Advisor

We zijn momenteel op zoek naar een Finance Advisor om het Accent Finance team te versterken vanuit het Accent Support Center. Het wát? Het Accent Support center  ligt in het pittoreske Roeselare die naast de file vrije route ook de mogelijkheid biedt om...

Lees meer

First Line Helpdesk Advisor

Op ons Support Center in het pittoreske Roeselare gaan we op zoek naar een First Line Helpdesk Advisor om het 5-koppig team te vervoegen. Lees hier de volledige vacature en contacteer ons snel.

Lees meer
hoodkantoor

Waarom is werken op ons
hoofdkantoor echt iets voor jou?