Werken op ons hoofdkantoor

Is het de warme glimlach van Lieselot en Alexandra aan het onthaal? Of misschien wel de geur van de vers gestreken was in de gang? De dagverse soep die de lokale groentenboer elke dag komt leveren? Of de maandelijkse acties van de happiness heroes? We kunnen er zelf geen pasklare verklaring voor geven, maar de sfeer op ons hoofdkantoor doet iets met je. Je wandelt er binnen en je voelt het meteen. ’t Is er plezierig werken, daar bij Accent in Roeselare.  

245 talenten, 8 teams, 1 droom

Op ons hoofdkantoor werken meer dan 245 mensen. Verspreid over verschillende teams zorgen zij er samen voor dat onze 350 regionale Accent-kantoren optimaal ondersteund worden. We noemen ons hoofdkantoor dan ook wel eens het Accent Support Center. Van IT’ers, accountants, HR-medewerkers tot marketeers, juristen en helpdeskmedewerkers. Elk van hen draagt op hun eigen manier een eigen steentje bij. Met als gemeenschappelijke doel: ons kantorennetwerk ondersteunen en Accent doen groeien 

CV is passe

Waarom is werken op ons hoofdkantoor echt iets voor jou?

Reden 1: bij ons kan je 100% jezelf zijn

Strak in ’t pak heeft wel eens iets, maar veel stropdassen zal je bij ons niet tegenkomen. Bij ons kan je 100% jezelf zijn. Wat we wel zullen doen, is je helpen om de beste versie van jezelf te worden. Door je de kans te geven om zowel interne als externe opleidingen te volgen die aansluiten bij jouw interessegebied, bijvoorbeeld.

Reden 2: een flexibele werkcultuur

Wij gaan voor een flexibele werkcultuur, waarin we streven naar de beste balans tussen onze organisatorische en jouw individuele behoeften. Een gezonde mix van op kantoor werken en thuiswerk is daar een onderdeel van. Daarnaast krijgen al onze medewerkers ook de ruimte om zelf vorm te geven aan hun salarispakket, dankzij ons flexibele cafetariaplan. Zo kan je kiezen voor een fietsleasing, extra verlofdagen, een wagen en nog veel meer.

Reden 3: de vele speciallekes.

Huh, hoe zot is dat daar eigenlijk bij jullie?” is een opmerking die we allemaal al eens mochten horen, als we beginnen te vertellen over de vele speciallekes die we krijgen bij Accent. En toegegeven. Er zit wel iets in. Er wordt elke dag soep en fruit geleverd, je mag elke week een mand was meebrengen die onze strijkdames met plezier voor je strijken (echt waar), maandelijks hebben onze happiness heroes plezierige acties voor iedereen in petto… En dan hebben we ’t nog niet over onze legendarische teambuildingweekends gehad...

Ontdek onze vacatures

Safety Advisor Helpdesk

Als Safety Advisor helpdesk ben je lid van het Risk team. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor vragen en cases met betrekking tot veiligheid, je bent verantwoordelijk voor het bieden van...

Senior Digital Performance Marketeer

Jouw rol in het 20-koppige marketingteam van Accent. Die is cruciaal, natuurlijk. Want jij bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de digitale marketing prestaties van Accent.

Credit Controller

Je komt terecht in ons intern Credit Control team dat instaat voor het debiteurenbeheer van onze klantenportefeuille.

Praktisch

Je vindt ons hoofdkantoor in Roeselare, het hartje van West-Vlaanderen.  

Kom je met de auto? Da’s gemakkelijk, want ons gebouw ligt op een boogscheut van de afrit Roeselare-Beveren langs de E17. Er is voldoende ruimte om te parkeren, ook voor elektrische wagens.  

Kom je met de fiets? Ook een goed idee. Je kan je fiets plaatsen in onze bewaakte fietsenstalling en na je rit nog snel een verkwikkende douche nemen voor je aan je werkdag begint. 

Hoofdkantoor