Op zoek naar een stage of vakantiejob die je opleiding helemaal compleet maakt?

Dat kan! Voor gemotiveerde stagiair(e)s en jobstudenten staan onze deuren altijd open. Bij ons krijg je de kans om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We laten je graag meedraaien als een volwaardige collega in een team dat aansluit bij jouw studies of interesseveld. En niet onbelangrijk: wij nemen graag de tijd om je intensief te begeleiden.

Stage in een kantoor

Geen betere manier om met echte het human resources leven te proeven dan in een Accent-kantoor. Je leert er je angst om de telefoon op te pakken te overwinnen, met verschillende soorten mensen om te gaan en de bijzonder mooie wereld van sales te ontdekken.

Stage op ons hoofdkantoor

Studeer je marketing, accounting, IT of iets anders waarvan je graag praktijkervaring wil opdoen tijdens je studies? Dan begeleiden we je graag tijdens een stage of vakantiejob op ons hoofdkantoor. Wij bieden je de kans om gedurende een langere periode mee te draaien op de afdeling die het best aansluit bij jouw studierichting.

Dit wil je misschien wel weten voor je solliciteert

Koffie zetten voor de collega’s? Vergeet het maar. Daar hebben we Nespresso-machines genoeg voor. Bij ons krijg je een gevarieerd takenpakket dat je de ruimte biedt om je theoretische kennis om te zetten in de praktijk.
Wij zijn wel fan van durvers en initiatiefnemers. De interessantste dingen gebeuren nu eenmaal buiten je comfortzone. Als stagiair of jobstudent krijg je de vrijheid om je ideeën uit te werken en die met ons te delen.
Dat een positieve stageperiode interessante mogelijkheden met zich meebrengt, spreekt voor zich. Stagiairs die achteraf solliciteren voor een vaste job bij Accent, hebben een streepje voor. Springplank naar een echte job: check!  

Nog steeds overtuigd?

Als jij je kan vinden in onze droom en onze waarden, dan komen we graag met jou in contact. Contacteer ons als de bliksem via onderstaand formulier.