Op zoek naar een stage of vakantiejob die je opleiding helemaal compleet maakt? Dat kan!

Voor gemotiveerde stagiair(e)s en jobstudenten staan onze deuren altijd open. Bij ons krijg je de kans om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We laten je graag meedraaien als een volwaardige collega in een team dat aansluit bij jouw studies of interesseveld. En niet onbelangrijk: wij nemen graag de tijd om je intensief te begeleiden.

Stage of vakantiejob

Stage in een kantoor

Geen betere manier om met echte het human resources leven te proeven dan in een Accent-kantoor. Je leert er je angst om de telefoon op te pakken te overwinnen, met verschillende soorten mensen om te gaan en de bijzonder mooie wereld van sales te ontdekken.

Stage op ons hoofdkantoor

Studeer je marketing, accounting, IT of iets anders waarvan je graag praktijkervaring wil opdoen tijdens je studies? Dan begeleiden we je graag tijdens een stage of vakantiejob op ons hoofdkantoor. Wij bieden je de kans om gedurende een langere periode mee te draaien op de afdeling die het best aansluit bij jouw studierichting.

Dit wil je misschien weten voor je solliciteert

Wat een stage of vakantiejob bij Accent typeert? Een gevarieerd takenpakket, veel ruimte voor initiatief en een springplank naar een vaste job bij ons.

JIJ BESLIST – YOU’RE IN THE DRIVER’S SEAT –

JIJ BESLIST – YOU’RE IN THE DRIVER’S SEAT –

Stage lopen bij één
van de beste werkgevers van België?

Als jij je kan vinden in onze droom en onze waarden,
dan komen we graag met jou in contact. Contacteer ons
als de bliksem via ons formulier.