Recruiter Boom

Antwerpen
Boom
2000
3000
Vast contract
Hospitalisatieverzekering
32 vakantiedagen

Je zoekt actief naar getalenteerde mensen. Dat doe je binnen een specifiek vakgebied, zoals bouw, retail, techniek, enz. Je maakt hiervoor gebruik van onze eigen database, maar gaat ook actief op zoek via social media, jobboards, jobdagen en meer.

Je benadert kandidaten als een echte jobcoach. Je gaat op zoek naar hun talenten, begeleidt hen doorheen alle stappen van het sollicitatieproces en vindt voor hen een job die hen werkplezier brengt. Positieve en correcte feedback geven doorheen het volledige proces, is hierbij cruciaal. Wanneer je de juiste match hebt gevonden, zorg je niet alleen voor een correcte opvolging van contracten en documenten, maar volg je de kandidaat ook nog een aantal maanden verder op.
Als je niet meteen een openstaande vacature hebt voor iemand die op zoek is naar een job, bel je proactief uit naar relevante bedrijven om je kandidaat voor te stellen.

Voor werkgevers ben je een echte rekruteringspartner. Je bent mee verantwoordelijk voor hun groei, door hun noden in kaart te brengen en op basis daarvan kwalitatieve kandidaten voor te stellen. Ook gericht HR-advies verlenen en ondersteuning bieden waar het kan, is jouw taak.

Hoe ziet de job eruit?

Je bent communicatief, gebeten door sales en je weet van aanpakken. Opgeven staat niet in jouw woordenboek. Integendeel. Dankzij jouw natuurlijke overtuigingskracht om mensen in beweging te brengen, slaag jij er snel in om kandidaten (telefonisch en persoonlijk) voor te stellen aan klanten en prospecten.

Je werkt graag planmatig, gestructureerd en resultaatgericht. Je kan zelf je prioriteiten bepalen en bent niet vies van strakke deadlines. Meer zelfs: stiekem presteer je nog beter als er wat druk achter zit. Je werkt graag flink door, zodat de dag voorbijvliegt.

Je bent er net als wij van overtuigd dat iemand nooit echt afgestudeerd is. Je wordt al helemaal enthousiast bij het idee dat je elk jaar talloze opleidingen zal kunnen volgen bij onze Accent Business School.

Wie ben jij?

Wat doet een recruiter bij Accent?
Werk maken van elk talent op de Belgische arbeidsmarkt, da’s wat jou drijft. Jij ontvangt potentiële kandidaten met de glimlach (op kantoor of digitaal) en maakt er je persoonlijke missie van om hen zo snel mogelijk aan een job te helpen waar ze zich goed bij voelen.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast fantastische collega’s, veel ruimte om te groeien en een gevarieerd takenpakket, bieden wij jou:

Een vast contract na een positieve evaluatie na 6 maanden.
Een marktconform salaris, met een brutoloon tussen 2000 en 3000 euro, aangevuld met een netto onkostenvergoeding van 75 euro per maand en een variabele verloning die afhankelijk is van prestaties.
Maaltijdcheques van 8 euro per dag, ecocheques, een smartphonebudget, een laptop of tablet… Daarnaast heeft iedereen recht op een flexibel cafetariaplan, waarmee je kan kiezen voor een fietsleasing, extra verlofdagen, een wagen, etc.
Een intensief opleidingstraject via de Accent Business School.
We werken in een 40-urige werkweek, wat de teller van vakantiedagen op 32 brengt (20 verlofdagen + 12 ADV-dagen)
Zodra je 1 jaar bij ons werkt, komt er nog een hospitalisatieverzekering bovenop.
En dan natuurlijk nog een pak leuke voordelen die moeilijk onder één categorie terug te brengen zijn: een Sinterklaas-cadeau voor Accenters met kinderen, elke week vers fruit op kantoor, een strijkdame die elke week een mand strijk voor je wegwerkt, een “We Care” programma dat focust op jouw mentale en fysieke welzijn, onvergetelijke teambuildings en events en nog veel meer…