Objectieve waardentest

Het cv is passé?

Jazeker! Informatie zoals je geslacht, je leeftijd, je achtergrond, je professionele parcours doen er bij ons niet toe. Een match met onze waarden en onze cultuur zal voortaan de doorslag geven om bij ons te kunnen werken. Als waardengedreven organisatie vinden we het belangrijk om te weten te komen wat jij belangrijk vindt in je job, maar ook wat jou echt gelukkig maakt in een werkomgeving. We hebben daarvoor een partner onder de arm genomen die onze bedrijfswaarden in kaart heeft gebracht. Aan de hand van jouw antwoorden op de stellingen uit de test, kunnen we nagaan of jouw waarden matchen met die van ons.

CV is passe

Waarom doen we dit?

Niet iedereen kreeg de kans om een hogere opleiding te volgen. Niet iedereen heeft een scherpe pen die ervoor zorgt dat z’n motivatiebrief bovenaan de stap belandt. Niet iedereen heeft al een vlekkeloos, professioneel parcours afgelegd. We willen individuele vooroordelen bij Accent geen kans geven. Dankzij een op maat gemaakte test, krijgen we een objectieve kijk op jouw match met onze bedrijfswaarden. Als die match goed zit, word je automatisch uitgenodigd voor een eerste kennismaking met onze interne recruiters.

Vragen over werken bij Accent?

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Maak je geen zorgen. Wij hebben een team dat al je vragen met plezier beantwoordt. Neem contact op met hen via onderstaand formulier.