IT Operations Advisor

We zijn momenteel op zoek naar een IT Operations Advisor om het Accent Operations team te versterken vanuit het Accent Support Center. Het wát? Het Accent Support Center ligt in het pittoreske Roeselare die naast de file vrije route ook de mogelijkheid biedt om tijdens de middag een frisse neus te halen. Je komt terecht in een bedrijf die de omvang heeft van een internationale groep maar de authenticiteit van een echte West-Vlaamse onderneming weet te bewaren. Een open cultuur, een dynamische omgeving en altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie.

Kom aan boord en praat ongegeneerd West-Vlaams of schaaf je talenkennis bij met de 4de wereldtaal.

Hoe ziet de job eruit?

 • Je bent het IT aanspreekpunt voor onze interne klanten voor zowel hardware, software, netwerk & communicatie problemen.
 • Je zorgt voor het registreren van alle calls, je biedt de correcte oplossing en volgt de juiste procedures en SLA’s met betrekking op vragen rond Windows, MAC OS, MS Office, eigen ERP systeem.
 • Je zorgt het in-dienst zetten van nieuwe medewerkers, day to day wijzigingen in AD, printerbeheer, basis beheer DNS, DHCP, …
 • Je staat in voor het installeren en onderhoud van hardware (PC’s, printers, projectors, …) en communicatie tools (devices, IPad, …).
 • Je deelt je kennis door eindgebruikers te trainen rond Office 365 & Windows based tablets. Je staat in voor her onderhoud van IT documentatie, up daten van de knowledge base, inventaris, … .

Wie ben jij?

 • Iemand die ons kan aantonen dat je het diploma IT niet nodig hebt om passie te ontwikkelen voor het vak.
 • Je hebt een kennis om ‘U’ tegen te zeggen van Windows 10, MAC OS X, Microsoft Office.
 • Je spreekt/schrijft vloeiend Nederlands, basiskennis Frans & Engels is vereist.
 • Flirten met deadlines is je 2de passie
 • Je weet als geen ander prioriteiten te stellen en op het einde van je dag is je ‘TO DO’ perfect afgewerkt.
 • Je voelt je mede verantwoordelijk over de service geleverd aan onze interne klanten.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in het Operations team dat bestaat uit 5 personen. Je rapporteert aan de teamlead, Renaud. Waarop kan je daarnaast nog rekenen?
– Een salarispakket waarin jij, dankzij ons flexplan zelf bepaalt wat voor jou prioritair is: een tank/oplaadkaart, nóg meer vakantiedagen, extra opleiding, groepsverzekering, fietsleasing,… You choose.
– Maaltijdcheques, een netto-onkostenvergoeding en hospitalisatieverzekering zitten alvast in je basispakket.
– Een stevige opleiding om jouw expertise aan te scherpen en tal van opleidingsmogelijkheden om jezelf ook persoonlijk te blijven ontwikkelen.
– We werken in een 40-urenweek, wat de teller van vakantiedagen op 32 brengt: 20 vakantiedagen + 12 adv-dagen. Vrij in te plannen, wel in overleg met je leidinggevende natuurlijk.
– Roeselare is the place to be, ideaal om je West-Vlaams bij te schaven. Wuk peis je?
– Ruil je Roeselare graag in voor enkele dagen thuiswerk per week? Geen zorgen, Microsoft Teams does the trick. Een goeie balans vinden we wel belangrijk.
– Flexibele werkuren: vroege vogel of eeuwige snoozer? Wees gerust er is marge op je werktijden.
– En hoe zullen we het zeggen: wat extraatjes nu en dan. Of wat dacht je van een strijkteam dat elke week een mand strijk voor je wegwerkt? Elke week vers fruit op kantoor? Of elke maand een verrassing van formaat. Gezelligheid, lekkers, competitiviteit: genoeg variatie op het menu.
– We vielen al 18 keer in de prijzen in de Great Place To Work verkiezing en sleepten zelfs al goud in de wacht. Om maar te zeggen: we vinden het belangrijk om jou in de watten te leggen.