Bevestigingspagina

Hé, tof dat je bij Accent wil komen werken. We hebben je een e-mail gestuurd met een link naar onze waardentest. Neem gerust even de tijd om de test in te vullen. Daarna zullen we je contacteren met meer nieuws. Tot snel!

Objectieve waardentest

Het cv is passé?

Jazeker! Informatie zoals je geslacht, je leeftijd, je achtergrond, je professionele parcours doen er bij ons niet toe. Een match met onze waarden en onze cultuur zal voortaan de doorslag geven om bij ons te kunnen werken. Als waardengedreven organisatie vinden we het belangrijk om te weten te komen wat jij belangrijk vindt in je job, maar ook wat jou echt gelukkig maakt in een werkomgeving. We hebben daarvoor een partner onder de arm genomen die onze bedrijfswaarden in kaart heeft gebracht. Aan de hand van jouw antwoorden op de stellingen uit de test, kunnen we nagaan of jouw waarden matchen met die van ons.

CV is passe

Waarom doen we dit?

Niet iedereen kreeg de kans om een hogere opleiding te volgen. Niet iedereen heeft een scherpe pen die ervoor zorgt dat z’n motivatiebrief bovenaan de stapel belandt. Niet iedereen heeft al een vlekkeloos, professioneel parcours afgelegd. We willen individuele vooroordelen bij Accent geen kans geven. Dankzij een op maat gemaakte test, krijgen we een objectieve kijk op jouw match met onze bedrijfswaarden. Als die match goed zit, word je automatisch uitgenodigd voor een eerste kennismaking met onze interne recruiters.